Producent: KAWON
P1966
3,50zł brutto
brutto
Cząber jest to główny składnik znanej, bułgarskiej mieszanki przyprawowej „czubrica”. Nadaje pikantny, lekko pieprzny smak warzywom strączkowym, czerwonej kapuście, ogórkom, sałatkom z ziemniaków i zupie pomidorowej oraz potrawom z grzybów. Cząbru nie należy gotować, dodaje się go pod koniec przygotowywania potrawy.
Ten produkt nie występuje już w magazynie
Ostatnie egzemplarze!
Data dostępności:
Udostępnij
Cząber jest to główny składnik znanej, bułgarskiej mieszanki przyprawowej „czubrica”. Nadaje pikantny, lekko pieprzny smak warzywom strączkowym, czerwonej kapuście, ogórkom, sałatkom z ziemniaków i zupie pomidorowej oraz potrawom z grzybów. Cząbru nie należy gotować, dodaje się go pod koniec przygotowywania potrawy.
6 innych produktów w tej samej kategorii: