NARINE
P3862
39,80zł brutto
brutto
Starter do samodzielnego przygotowania fermentowanego napoju mlecznego, na bazie naturalnego bukietu bakterii probiotycznych Lactobacterium mazuni "Karine" Str.2. Matsun jest znany i stosowany w tradycji armeńskiej od ok. 5 tysięcy lat.
Ostatnie egzemplarze!
Data dostępności:
Udostępnij
Skład:
Jedno opakowanie zawiera 5 jednostek suchego fermentu w celu przygotowania pięciu porcji jogurtu z 1 litra mleka każda.
Właściwości:
Jest to mleczny produkt sfermentowany przez Lactobacterium mazuni "Karine" Str.2
W wyniku procesu fermentacji kwasu mlekowego dochodzi do rozszczepienia białek z mleka na mniejsze łańcuchy, dlatego produkt jest przyswajany przez organizm lepiej niż mleko.
Jogurt Matsun jest to ormiański tradycyjny produkt używany do robienia wielu potraw, jak naleśniki, ciasto na pierogi, sosy, zupy, desery, napoje czy pieczywo.
Produkt wart swojej ceny. Towar bardzo dobrej jakości.
Serdecznie polecam zakupy.
6 innych produktów w tej samej kategorii: