KAWON
P555
5,00zł brutto
brutto
Znana jako baza do wytwarzania musztardy, gorczyca może być także używana do aromatyzowania grzybów, ogórków, papryki i innych warzyw kiszonych oraz w occie. Mieloną gorczycą przyprawia się mięso i wędliny, gotowane ryby, ciepłe i zimne sosy. Należy ją dodawać zawsze na początku gotowania potraw.
Ostatnie egzemplarze!
Data dostępności:
Udostępnij
Znana jako baza do wytwarzania musztardy, gorczyca może być także używana do aromatyzowania grzybów, ogórków, papryki i innych warzyw kiszonych oraz w occie. Mieloną gorczycą przyprawia się mięso i wędliny, gotowane ryby, ciepłe i zimne sosy. Należy ją dodawać zawsze na początku gotowania potraw.
Produkt wart swojej ceny. Towar bardzo dobrej jakości.
Serdecznie polecam zakupy.
6 innych produktów w tej samej kategorii: